dricker te/te´/tea/the/the´

 2011-08-30 / 15:33:15 / postat i: Foto - övrigt


tre fotouppgifter tills torsdag

 2011-08-30 / 13:04:39 / postat i: Livet i Danmark

ska fotografera drama, sensualitet och kommunikation i rawformat utan att redigera bilderna. jag gillar inte när det är för uppenbart vad temat är och det ska inte heller vara för svårfattat eftersom att jag inte kan förklara hur jag har tänkt på danska.

för temat kommunikation funderar jag på att ha två personer i varsitt hörn av ett rum och de ska prata med varandra genom en såndär "telefon" man hade när man var liten (två muggar med ett snöre emellan)

dramabilden är jag lite sugen på att fota något konstigt. kanske genom en vattenflaska så att hela världen blir upp-å-ner så att man inte riktigt ser vad det föreställer men jag vet inte.. kanske det inte riktigt är drama.

ååååhååå det är svårt, hjälp mig nu mina små vänner

skypade med syrran och hennes barn

 2011-08-30 / 12:21:50 / postat i: Livet i Danmark


åh vad jag saknar min familj! ♥

there aint no party like an alcoholic party

 2011-08-30 / 11:43:00 / postat i: Livet i Danmark

så äntligen orkar jag blogga om lördagen. jag, linn, heidi, louise och nick började med att sitta på terminalen. spelade lite ölspel, både svenska och danska. stammisarna på terminalen sjöng sånger om oss och bjöd oss på drinkar. efter några timmar där gick vi till dickens i hopp om att det skulle vara karaokekväll då alla sångare får gratis öl (tydligen var det bara på torsdagar) och mötte upp islänningarna august och ivar + dansken fredrik. sen fortsatte sen till monkeybar där vi fick gratis inträde woop woop. på monkeybar drack vi lite till och sen tog vi en taxi hem. var hemma 5 och somnade gött vid 6tiden.prövar tiltshift

 2011-08-29 / 21:57:56 / postat i: Foto - övrigt

första gången jag gör det så resultatet är väl lite halvkasst, men övning ger färdighet och det blir så sjukt snyggt om man är duktig på det. så min plan är att bli ts-guden liksom. hur coolt hade det inte varit?oskönt med måndag

 2011-08-29 / 16:28:47 / postat i: Livet i Danmark


tror att jag är cool och räcker ut tungan


dåligt väder idag :@ och våran skola är sååååååå fin

utelivet va helt okej

 2011-08-28 / 13:58:41 / postat i: Livet i Danmark

är som en zombie idag, somnade 5 och gick upp 11. för liiiiiiite sömn har satt sina spår, ligger som en utslagen valross i sängen. berättar mera senare om vad som hände för nu ska jag äta godis och se film

ska checka utelivet i viborg idag

 2011-08-27 / 17:05:33 / postat i: Livet i Danmark

AND WE WE WE ARE SO EXCITED! så at the moment sitter jag i sängen med cola och väntar på linn som duschar och sen ska vi äta middag och sen ska vi sminka oss och sen ska vi gå ut och sen ska vi bli fulla och sen ska vi ha kul och sen ska vi gå hem och sen ska vi sova.


håber i får en god nat mine svenske venner (jag är ju grym på danska!)

jag förstår inte riktigt danska

 2011-08-27 / 01:22:38 / postat i: Livet i Danmark

jag hade bett våran lärare lars att gå och hämta papper till mig men sedan fick jag papper av en klasskompis så det behövdes inte

lars:
kan du lukke døren?
jag: näe jag har papper, så du behöver inte hämta

haha snacka om att jag inte hänger med ibland. samma dag frågade jag om han hade papper och det tolkade han som att jag frågade om han någon pappa. typ-hej-jag-är-en-dum-blondin-som-inte-fattar-danska

lugn kväll

 2011-08-27 / 01:10:51 / postat i: Livet i Danmark

spelade biljard och kort med heidi, louise och nick. vann hela tiden för jag är bäst. hehe nej, förlorade nog allt vi körde. under kvällen bröt världens oväder ut och det blixtrade så att hela himmelen var vit och det var precis över oss. lite smått läskigt när några ungdomar är helt själva i ett superstort skolhem. och påtal om det... gick nerför trappan til källaren när jag tänkte på att i alla skräckfilmer så går folk själva i stora hus/skolor och en mördare kommer. tänkte så mycket på det att jag inte märkte att en snubbe stod framför mig och HERREJÄVLAR vad rädd jag blev kan jag ju säga! näääe men det har vart en skön kväll. nästan alla åker hem på helgerna så vi är ungefär 20 stycken kvar. och när vi gick till affären så var heidi från norge, louise från danmark och jag som svensk men språket funkar förvånansvärt bra ändå.


csn beviljar mig inte pengar

 2011-08-25 / 19:10:58 / postat i: Livet i Danmark

kul... verkligen skitkul. vad ska jag göra nu?

Ed Sheeran Ft. Mikill Pane - Little Lady

 2011-08-24 / 22:55:13 / postat i: Musik/youtube


"sometimes you gotta quit thinking so much. if it feels right, it probably is. so just go with it"

 2011-08-24 / 19:09:19 / postat i: Livet i Danmark


min snygga sambo

 2011-08-23 / 22:46:50 / postat i: Foto - porträtt

CANON EOS 1000D

lite dålig uppdatering jag vet

 2011-08-23 / 16:20:32 / postat i: Livet i Danmark

men ligger i krig med CSN just nu. de vägrar betala ut pengar till mig och linn eftersom att vi inte är 20 år och går en gymnasial utbildning. say what?! man får bara pengar från vecka 27 det året man fyller 20 och vadå gymnasial utbilning? vi har redan tagit studenten och är därför klara med den biten så detta är en högskola. gunner (en lärare) jobbar här och han säger att detta INTE är gymnasialt. ursäkta men litar mer på honom faktiskt. usch varför ska allt vara så jobbigt? om det mot all förmodan inte går att lösa får vi flytta hem om en månad. vill inte vill inte vill inte! men po (han som hjälpt mig med allt) ska försöka ringa CSN och han säger att vi inte är de enda som har det såhär och att de har beslutat fel. håll tummarna för mig. jag vill inte hem.

like a rockstar

 2011-08-18 / 18:02:55 / postat i: Livet i Danmark

nu ska jag dricka öl, hejdå

kommer bättre uppdatering snart

 2011-08-17 / 18:12:49 / postat i: Livet i Danmark

men just nu har jag fastnat i den sista säsongen av grey´s anatomy. måste bara se klart den innan jag kan göra något annat!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

kapten röd - ju mer dom spottar

 2011-08-16 / 20:27:25 / postat i: Musik/youtube

ju mera dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma

första skoldagen avklarad

 2011-08-15 / 18:23:05 / postat i: Livet i Danmark

försov mig tio minuter imorse så blev lite halvstressigt men hann ner i bra tid till frukosten. till frukost får man äta antingen flingor eller mackor och man får även göra sin egen lunch vilket alltid består av en ciabatta. tog bussen och alla blev uppropade förutom jag. fick pratade med gunnar som po har kontakt med här på skolan och jag finns inte inskriven men han visste vem jag är så han ringde även hemmet så de inte trodde att jag lurades med att jag går i skolan här. gunnar är snäll! efter att jag blivit inskriven så fick hamnade jag i linns klass. en sån tur jag har ibland för det är ju skönt med en svensk i klassen. våran lärare för dagen pratade oerhört fort och varken jag eller linn förstod många ord. efter varje genomgång så fick vi räcka upp handen och han påpekade att vi var hans "favourite students" haha det kan man ju tolka hur man vill.. tog bussen tillbaka till hemmet och fick direkt byta rum så nu bor jag och linn tillsammans. HUR GÖTT ÄR INTE DET DÅ?! asgött är det!!!

nä nu ska jag resa min feta röv (den kommer snart inte vara fet längre för man äter mat så regelbundet här) och gå till informationsmötet klockan 7. kommer bara sitta som en nickedocka eftersom att jag inte förstår ett skvatt.

gick igenom kompensation, drack latte och målade grafiska former av foton. min skoldag ungefär

studieresor!

 2011-08-14 / 22:57:43 / postat i: Livet i Danmark

var uppe och pratade med sonja och agnes och fick reda på att vi (eventuellt) kommer att åka på två studieresor. en till berlin i fem dagar och en till paris i fem dagar. fyfan vad värt om det blir av! fick även reda på att de fyra första veckorna i skolan så kommer vi att pröva på att filma, måla, fota och pröva olika ljus. i skolan kommer vi macdatorer. nomnomnom! efter ungefär 10 veckor kommer vi vara igång på riktigt och då börjar allvaret. just nu känns allt underbart. ne nu ska jag sova, ska upp kvart i sju imorgon. bussen går 8:25 till skolan. godnatt!

jag är framme

 2011-08-14 / 18:12:11 / postat i: Livet i Danmark

sitter i mitt rum och gråter en liten skvätt för jag längtar redan hem. hur fan ska jag klara ett halvår här?

resan gick väldigt bra, gick upp tidigt och vinkade hejdå till pappa och jenny från båten. åt en god frukostbuffé och sedan åkte vi direkt till viborg. direkt på parkeringen så träffade vi en svensk tjej som heter linn och tillsammans med henne och hennes pappa så åt vi på jenses bofhouse. sen skulle vi checka in på hemmet men då fanns jag inte med i några listor så fick lite panik och blev arg på han som skulle fixat det. fick iallafall plats i ett rum med någon random människa som inte är här just nu och imorgon får jag förhoppningsvis flytta till linns rum. men men allt löser sig väl. är sjukt nervös inför imorgon. fattar inte danska för 5 öre! tack till mamma och anders som körde mig hit. ♥

(har skapat en ny kategori som heter "livet som dansk" och det är den som kommer vara min standardkategori just nu bara så ni vet)

hejdå sverige och hej danmark

 2011-08-14 / 08:00:00 / postat i: Vardagligt

tidsinställt inlägg. nu åker jag båten och har precis lämnat sverige. uppdaterar ikväll när jag är framme på mitt nya rum.

fika med den bästa ellinor jag vet

 2011-08-13 / 22:36:42 / postat i: Vardagligt


mamma är smart

 2011-08-13 / 20:52:25 / postat i: Vardagligt

mamma: kommer du bara att plugga foto eller kommer du att läsa svenska och matte och sånt?

HAHAHAHAHAHAHA
(för er som inte fattar, jag ska gå i en dansk skola)

dagens #16

 2011-08-13 / 15:18:47 / postat i: Ytligt - outfit

solbrillor: prestige - skjorta: gekås - halsduk: h&m - linne: primark - shorts: h&m - strumpor: american apparel - skor: converse

nu ska jag fika med ellinor och sen träffa några brudar från exklassen. ttyl lovers

Kristen Stewart in W Magazine

 2011-08-13 / 12:25:57 / postat i: Vardagligt


jag och min facebookfru på liseberg i onsdags

 2011-08-12 / 16:27:34 / postat i: Vardagligt


är nästan klar med designen

 2011-08-12 / 12:35:25 / postat i: Vardagligt

är lite osäker på alla färger och bakgrunden bara. vad tycker ni? kommentera gärna inlägget :P:P:P

monkeystore.se & josign.se

 2011-08-12 / 02:32:53 / postat i: Ytligt - wants

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

va ute och cruisade med pappa på stan

 2011-08-12 / 01:53:13 / postat i: Vardagligt


att göra innan jag åker

 2011-08-09 / 15:48:38 / postat i: Vardagligt

söka bidrag och lån
boka stena line till den 14e augusti
hämta ut mitt bankkort och busskort hos polisen
leta upp försäkringskort
sortera kläder hos pappa
sortera kläder hos mamma
packa klart hos pappa

packa klart hos mamma
tvätta
tömma dator mamma
tömma dator pappa
fixa telefon
hjälpa mamma med skype
lägga in photoshop på minidatorn
rensa extern hårddisk
klippa mig
hämta väska hos josefin


kommer gå kalasbra att göra allt detta.. på 3 dagar.

jag är afk atm

 2011-08-09 / 02:43:39 / postat i: Vardagligt

riktigt dålig på att uppdatera just nu men om ni ursäktar så har jag ett liv utanför datorn under sommaren. ville ba säga det


it's sweet when someone knows every single detail about you. not because you constantly remind them but because they pay attention.

 2011-08-06 / 13:53:39 / postat i: Vardagligtpillar i designen

 2011-08-05 / 17:16:04 / postat i: Vardagligt

tjoflöjt, haft en lugn och skön dag. nu ska jag till min syster hejdå

jobb

 2011-08-04 / 08:25:22 / postat i: Vardagligt

sista dagen på liseberg idag (förutom en helg v.33) så nu är jag redo att ha ett liv igen så ni vet det loverz! förövrigt har jag inga pengar på mobilen och jag har bojkottjat facebook


Mange Hellberg - Full när jag är tuff

 2011-08-03 / 11:31:19 / postat i: Musik/youtube


the greatest weakness of most humans is their hesitancy to tell others how much they love them while they're still alive

 2011-08-01 / 13:42:36 / postat i: Vardagligt